Tuesday, December 23, 2008

makan-makan di mcd lagi

huhu.. mcd lagi. xkan wat pape pun. nasyrik x dpt lepaskan nafsu buas dia nak makan prosperity burger..so malam tu g la lagi.huhu... padahal nak mein kad yu gi oh jer bab nak cari tmpt ber aircond nak mein kad..huhu cam busan dh. asik tmpt yg same..balik2 mcd..pnatnyer



keiri ngan nasyrik.. akhirnya nasyrik dpt makan prosperity dia.huhuh. keiri tgh makan aiskrim..sedapnyer



aku ngan zur..aku mkn big mac jer.hukhuk



ni la akunyer big mac..tak bsr pun..kecik jer



ni set prosperity nasyrik..huhu..


dh abih makan mein kad. ah..ni namenyer kad yu gi oh..srunnut gler mein.hehe


ni kad-kad yang aku gun.. guna kad berunsur air..leh seru lautan yang menyebabkan semua monsterpihak lawan lemas...hahhaaha


zur guna deck iblis...huhuh.. dalam game ja tau, bukan ilmu hitam ke pe jadah ek. dek dia asik leh musnahkan monster pihak lawan degn cara buang kad ditgn.hukhuk..iblis sgt

deck keiri..dia guna deck cute, dimana deck ini tidak boleh menyerang pihak lawan kerana mereka sgt cute.. tapi apabila diserang leh menyebabkan pihak lawan kekurangan mata hayat..



p/s lupa nak amik ga,ba nasyrik ngan deck dia..huhu sorry nasyrik aku pn dh lupe ko gune deck ape.


4 comments:

you are now in my zone said...

wah, main terup bagai di mcd...keke ;)

Afir said...

hehe bese ah tu..kanak kanak lagi (kanak2 ker??)

comot said...

aaa.enjoy nmpk..ni mcD ktne ni?

Afir said...

enjoy gak ah