Saturday, August 7, 2010

citer sedih ku

malasnyer nk menulis lagi blog..nk delete jer leh x..huhuhuhuuh

ni baru nak mula menulis balik..
ade banyak bende dh berlaku dlm hidup aku semenjak aku memulkn hidup sebagai seorg peljr master di ukm..ha aamik dh jd pljr master ko!!!!!gempak x gempak aku ni..muahahahhaa (bangga jer lebih, but projek x jln, jgn igt bler dh amek master ko pandai sgt yer!!!!huhuhuhu)

so camner aku nk start cter ek..hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............. (pjg tol aku pikiri)
k aku cter dri ape yg berlaku skunk, n klu ade mase aku update psl cter2 lame

so yg plg recent of cource tragedi yg paling menyayat hati aku yg br berlaku.mmg perkara ni menyebabakan aku melihat dunia skunk dgn pdgn yg berbeza, menjadikan aku lebih matang n tabah utk berhadapan dengan dunia sebenar...perkara itu ialah



LAPTOP AKU ROSAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELLL BETOL....TIME2 AKU NK MENULIS LA KO RUSAK KAN..DH LA BANYAK BNDE DLM TU AKU NK GUNA MINGGU LEPAS..NAPE LA MINGGU SBLM TU KO XNK RUSAK PLAK!!!!ASAL LA MINGGU NI!!!!ASALA??!!!!!!APE SALAH AU PADE MU...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huhuhhu...saba fir....saba


wellllllll, anyway mg salah aku pon..huhuhu..slalu sgt tutop laptop x bismilah, trus tekan power off jer kan..bukan reti nk shutdown properly, adeh..

so mmng salah aku

down sat!!!!!!

3 comments:

tengku_fir21 said...

huhu..sabar ler nanti ok ler laptop tue...

AkuAyie said...

fuyooo plajar master...
bestnye...
salut la kt bro :)

Afir said...

tengku : yer tgh bersabar la ni

ayie : hhaha..xde maknenyer..prangai cam bebudak 12 thn gak