Friday, March 20, 2009

malam dinner sn marine

hari khamis malam, 12/3/2009 hritu tlh berlansung buat kesekian kalinyer dinner sains marine yg ketiga bagi batch aku kali ni di crystal oriental hotel..huhu. bermakne ktorg dah senior dh. Dinner diadakan semata-mata nak meraikan bdk2 3rd yr sn marine (ktorg la tu) serta merapatkan tali silaturahim antara bdk2 program...

well aku nk ckp kt sini ....3rd yr rule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahhaha..mane taknyer, masing2 sume pakai glam2 nak mampos. gaun panjang berjela, baju koprat, keparat, sume ade..huhuhu. (just ade sorg dua jer yg xnak pakai gempak2, ala nk bajet modes ah tu ..hhaha sori jong). tema malam tu hanya tema wane, hitam dan merah. aku ngan zur dh lame plak kan bli baju diner utk malm sn laut ni, 3 bulan sblum dinner start, semangat x kami???..hhahahah

pepe pun, malam tu prsmbhn and mknn agak kurengs skit, just fine ja...tp takpe nasib baik view dia lawa. dinner kat outdoor, tepi kolam renang, bawah cahaya bulan, ha bayangkan la, romantik tak suasana cam ni..hhhehehe..tahniah pade razwan, mrangkap ketua pengarah dinner, and jr kitorg kos suksess lam wat dinner ni...mlm tu kitorg dimintak utk wat persembhn utk dinner. kitorg 3rd yr wat prsmbhan koir stand by me n aku jdi konduktor, adik sbgai pengarah and q sbgai pengarah kreatif..hhahaha..dh la berlatih satu malam jer, mmg terabus n hancus gler nyanyi, tapi takpe layan. yg pentng kitorg mlm tu mmg have fun gler..srunuk

so cam berse, mari2 melihat gamba kami meroyan kat dinner.....3rd yr jer yg cam gler glamor, gambar, and gelitat..hhahaha. sume tmpt and bende yg boleh bergambar sume dibuat..x menahan, ckp pn x guna, jum tgk gmba jer..



trase cam diri aku sgt macho...kan2???hahha.. outfit aku malm tu iala topi, baju tradisional org cina utk lelaki wane merah ngan corak2 lutsinar (aku tak tau dia panggil baju ni ape), suar slack hitam and kasut hitam...huhu,,at the end aku nampak cam apek jual sayur (i should not wear that hat..ouch)

bergambar bersama Prof mazlan..huhu merangkap bapak kitorg..layan..ni la batch aku. 36 org sumenyer tapi 4 org tak dpt nk hadir.xpe layan jer

setelah berhempas pulas menyanyikan lagu stand by me...aku dh bg warning awal2 pasal lagu ni kat semua tetamu, nasib baik diorg x kesah ktorg nyanyi ke laut..hahha..name pn sains marine a.k.a. laut. motif kak cik pose bagai nak rak, harus gler glamour.

girl power of sains laut...cantik kah, klu nk leh kontek i kat no 013xxxxxxxx..hahhaa sori sume dh berpunya k (ops sume kah???xkan yg kebaya hitam n cheongsam tu masih.....)

ermm..ni yg boyzznyer, camne??kacak x (ala apek kat tgh tu mmg huduh, tgk yg lelain la). mereka semua mengaku single and available (yakah??????hmmm..k.huhu)



mari2 lihatlah makhluk2 yg menjaga lautan paling hot, bergambar di tebing kolam..hahhaha. cpt wat undian tau



saat2 romantik bg pasangan yg bahagia (bahagia ker..hahahah). k xkan sume lam ni pasngn bercinta k. ade yg sekadar gamba hiasan..


aksi hilang akal bdk 3rd yr..huhuhuh..WE ALL DH NK GRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!

aksi rampas merampas....hhuuh..tolong explain nape zur nk rampas ijan??adekah mereka...tideks!!!!!!!!!!!!!!!!!kak chik kesian ko



pose aku n teha b. ni gaya kitorg lepas mengumpat ok, pssssssssssssstttttt......maksudnyer gosip tu sgt panas...huhu.glam x baju teha b.

p/s : antara pekara menarik berlaku

1- teha n the gang dtg lewat nk mampos. harus aku igt sampai mati, dtg ala2 diva, function start kul 8.30 stgh kul 10. tau la korunk slalu lewat masuk kelas, tp ni xkan kelas, ni dinner k..huhu. wat malu 3rd yr jer..hhahhaha
2- teha b plg glam mlam tu, sume igt dia artis jemputan. ha cpt trima kasih kat aku n zur bab ktorg yg plihkn baju dia malam tu
3- cheongsam kak chik...erm....cheongsam...mmmm....cheongsam..err..dont want to talk about it..hmmm.....k...huhu..
4- zur mng prince of the night (yer harus dia mng bab baju dia malam tu jer habis rm 500 k) n liya a.k.a mak mng princess (ala, bapak dh rasuah pengadil. mane ci)
5- parti after dinner kat putrajaya mmg seronok gler



notes to abg lensa : hampir separuh dr gamba yg kamu amik terpakse di delete yerk krane slalu out of fokus, n tak clear, please cuba lagi lein kali amik gamba dgn lawa...huhuhuh..pesanan dr kementerian pembangunan lelaki, masyarakat dan keluarga.

5 comments:

gemukjin said...

kacik..aku nk komen...
haha eh xpela..kalo nk taw komen aku refer to frztr ek..haha
giler lah layan r diner mlm tu..huu
=)
miss y'all

oyen said...

kater artis jemputan.
haros la dtg lmbt kot...

XD

honeypingu said...

hhahaha..artis?celebriti jah, die kan kaunselor marine!

weh npe apek jual sayo?aku ckp mu apek jual botol larh!

weh2 asal pic kutti n adik d sesi romance is in the air?harus ko wat lg sekali ltak pic i n kutti besar2!

npe sume xpuas ati dgn cheongsam i, mara la taylor.hanjjj.xpe, pasni kasi kecik 3inch uolss.

oh, ko xtahu adik wat sudu terpelanting jatoh, harus i upload pic tu nnt.

haha, sian te.bju glam diva bagai xmenang pon princesss of d nite, suwei ko kekal.xcantek kah?ops!haha

honeypingu said...

baju ko bukan name die SAMFU ke?isk3

teha said...

kacik..aku ni bersyukur.. harusla nk menang..janji aku pon centre of attetion gak..bwabwabwa