Wednesday, March 4, 2009

aku dan entri melalut

by the power of the star-d pleaze help me....owh aku mls utk menghadap buku!!!!!!!1

salam

Besok nk pekse....Aiyoo matilah aku, dh la tak STAR-D lagi...hafal satu bende pn x...nk jwb pe besok ni..huhu.Aku cam dh tak larat dh ni...Skunk mode aku adalah =

scara biologinyer :
PENING, sakit kepala x dpt tdo nyenyak sejak ahad
STRESS sebab sakit kepala n penin setelah x dpt tido

secara fiziknyer :
PREASURE sebab exam nk dekat
TEKANAN sebab dipresure, so trase tertekan
KETUMPATAN aku makin bertambah sebab berat bertambah
BERAT makin bertambah sebab makin byk mkn sebb byk tekanan
PECUTAN semakin kurang sebab berat bertambah
SESARAN makin jauh sebab nk ulang alik dr dua makmal tesis yg berbeza
GESERAN semakin byk aku tergeser ngan org bler aku ulang alik dr dua makmal tu

secara kimianyer :
SUHU semakin meningkat sebab main hujan, nk demam

secara teorinyer :
aku tgh sewel mase menulis blog ini. ade x persamaan utk menyelesaikan masalah berikut

aku rase cam kene kurung lam kubah ni n tgh kene bakar




seorg pelajar malas untuk stadi pade hari ini tetapi akan menghadapai peperiksaan pade esok paginyer. kapasiti tampungan otak pelajar ini telah mencapai 67% (ketepuan cell otak). kadar penyerapan ilmunyer sekarang adlh dlm lingkungan 7 pth prktaan/1 jam , dan kekuatan mata untuk menghadap buku dlm 0.00000000000000000003 joule. jadi persoalanyer,

-sempatkah pelajar itu utk stadi dn berhadapan degn pekse besok??(jika diberikan jumlah perkataan yg perlu dibaca adlh bersamaan 60000 pth pktaan, dan tnga utk setiap prktaan adlh 8 joule)
-brapekah kekuatan iman yg diperlukan utk pelajar itu utk trus berjuang dn pulun utk stadi??(konsider waktu smyg = 10 minit utk satu waktu)
-apakah yg sdg dilakukan oleh pljr itu skunk...

sape dpt jwb dgn tepat akan diberikn anugerah and topup bernilai rm 10.
(skima jwpan dh disediakan ek..silalah mula menjawb)

6 comments:

honeypingu said...

ceh.tentulah mu sdg ber YM dengan kepelbagaian abang hingga penuh skrin laptop.tuh yg xle stdy.mata nk kejar kata-kata sekor2.isk3.apakah firdaus.ko da la mahaguru paper basilus kali ni xngaja pule.




p/s:byk sgt persamaan n no2.sah2 aku xreti kire.tadaaaa

ct_saggie said...

huhu...wah gitu fir...
biar betul...
but jgn mls22
kena rajin..hehehe

honeypingu said...

pnat lelah aku berfikir mne pic tuh hah abru aku ingt, mlm kite g swimming-borak tepi pool-yg aku g swimmg lupe bwk sua tuh.hebat kan.waaah.rindu saat itu.nyum3.ade byk abg d tepi pool.indah.

Afir said...

pinggu : btol, malm yg sgt heaven..kuar melalut ngan korunk...nnti aku post entri tu

ct : hukhuk tgh cuba la ni ct

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gud luck answer ur paper! :D

yanaMENTAL said...

afir, jap2. tang yg teori FIZIK ko tuh.
1) eja pressure tu slh
2) pressure = tekanan
ahahahahahah~

motip sgt kan aku komen camneh.
sukeatiakula!!!!