Saturday, April 23, 2011

WTF moment

WTF moment again

ok, klu nak bermanja2 dgn perangai annoying ko utk beberapa minit yang pertama, it is still ok aku leh layan kan jer lagi..

tp klo ko dh mula wat prangai cam shial secara tetiber, sudenly and at random..itu memng nak kene penampar k!!!

F*** OFF MAN!!!!aku dh la bawak ko g jenjalan, pastu ko ade hati secara tetiber nak wat prangai "aku nak berdiam diri jer"----WHAT??!!!!!ko hengat ko sape??konon nak manje2. fine aku layankan, but then bler ko dh mula konon2 nk layan bahawasanya aku ade wat salah sampai ko x nak cakap ngan aku (walhal takde pe yang berlaku), itu mmg prangai shial.........

ei geram gler td, rase nak siku jer pale ko ngan siku n kepala lutut aku..nasib beik aku sayang kat ko...

ape alasan ko bler aku dh anta kat umah..."sorry ah, tetiber rase nk sakitkan hati org plak mlm ni"..CIBAAAAIIII gler ok!

hancur absorber aku bler aku bwk laju2 td..geram punyer pasal..ko nak jugak wat prangai ko walau dh masuk lam keter kan...aku tunggu ko punyer lame kat tiang kemah, dok melanggok sorg2, igt ko akan patah balik n say sorry, tp aku dpt msg "aku dh kat keter, jom balik"!!!!another shiall shit moment..


seriusly klu aku x sayang ko, dh lame aku timggalkan ko jer kat pasar tuh...

2 comments:

tengku_fir21 said...

hoho..sayang giler ko..ahahaha

Afir said...

tu la..sayang punyer pasal...aduh penin pale