Sunday, May 3, 2009

binatang peliharaan lam blik aku

sila ucap hai kepada :



koleksi teddi aku..hehe..yg plg besar tu name dia Sufian. Dia ni kira cam abang sulung ah. Tengah tu Mc Charming, sbb mate dia sgt redup n kadg2 org salah sangka dia ade penyakit mata. Dia ade kmebar name mcdreamy, tapi dh bagi kat kak mida as birthday present... And teddy kecik wane oren tu name dia Karim, x tau nape karim tp cam bler tgk muka dia jer teringat name karim, so panggil jer la karim.. Owh yg arnab tu dh bagi kat zaty..name dia Ocean..

owh yg tgh tu ahli keluarga baru, name dia naomi..huhu


ni adelah Gundam yang diberi nama Arteri..yang dipandu oleh aku suatu hari nanti..huhu

ni plak mickey n miney mouse..hehe, puzzle ni aku dpt stlh ija, kakcik n zur berusaha untuk mendapatkan botol buble dari kotak tora..akhirnyer dpt puzlle ni...


p/s: inilah binatang2 peliharaan lam blik aku..huhu

1 comment:

honeypingu said...

haha. kata tadika kan. tolong buka kepada public ye nnt