Sunday, November 21, 2010

AIShhhhhh Sekaeting...

hehehe...salam guys.mohon ampun n maaf yer sbb lame tak tulis ape2 kat muka blog ni, adeh.bz la mnggu ni, plus byk mslh sampingan..hahhahaahah (gelakan jer la).

but hari sabtu lepas mmg best for me ah, koz first time dlm hdup aku, aku berice sekating..haha syunuknyer!!!!!TQ kepada housemate ku kerana ajak, teman dan ajar aku camner nk ice skating. saba jer ngan kerenah aku yg mmg penakut utk amek risiko n jatuh bedebuk..haha..tiap kali pon kene pegang.. Kredit pada En Zur, En azlan n En Khairi...besh2!!!!

tp yg plg best, aku mein utk first time, tp housemate aku yg lein yg sibuk asik jatuh atas ais tu..hahhahaha. bangga sat sebab dh lame baru aku terjatuh, tu pon sebab ade org tolak..hehhe. (bangga n takbur tetiber.)

pepon nk plan mein ais lagi..jum2 sape mou join saya.........

p/s : kata2 semangat sepanjang minggu ini , sabar jer la, n take ur time, mslh tu x dtg dr ko, tp dr mereka...hahaha(nnti aku story yer)

3 comments:

tengku_fir21 said...

wahh..kite jumpa di mines...

kata2 semangat dari aku pulak
"bersabar dan bertenang, semua akan menjadi lapang"

Afir said...

tq fir..

jum2 g mein aish sekaeting lg...
kiter g kat sunway nk?
trase cam ade kat luar negara mase mein..muahahhahahah

cd hudson said...

nnt g ley tlg pegang aku....
ak da penah skali tp asyik jatuh jerr....
g ngan pompuan segan lak nk pegang pmpuan, last2 pgang dinding je smpai puas.... huhuhu