Tuesday, June 23, 2009

heppii busday

Hait….

Heppi besday to me
Heppi besday to me
Heppi besday to MOHAMAD FIDAUS BIN NAWAWI
Heppi Besday to me..




Yer aku sambut hari lahir ku pade 13/6/09 yg lalu-same tarikh ngan en rijal yer..aku lahir hari sabtu pukul 8 pagi (tp mals gak nk bgn awal)..

By the way tahun ni ramai gak org ucapkan eppi besday kat aku..srunuk…
Yang paling awal, dinobatkan pada tehe besar..
Clap2!!!!!!

Yang paling lewat pada mulanya dianugerahkan pade ijan (sehari lepas akunyer besday) tetapai akhirnya tewas dgn kakcik yang ucap 2 hari lepas tu..hehe



aku nk besday kek bertingkat-tingkat..huhu adekah akn termakbul??


Plus aku dpt hadiah dari keri

Sadly, satu pn family aku tak teringat akunyer besday..sob222....dh kul 8 mlm tu baru mak n adik aku teringat n ucap just anta sms kat aku..motif??!!!tak leh ckp dpn2 ker..huhuhu..well kira ok la dari bapak aku yg x ucap lgsg..apekah??!11haha..

Xkisah pn bnrnyer, bab family aku xkan jenis smbut sgt besday ni..so dh bese dh

Yg penting aku dh besar, n bak kate teha besar aku dh leh masuk kelab malam lepas ni...haha, dia janji nak bawak..(jgn harap aku nk masuk teha)

Azam masuk umur 21...smoga dapat smbg master/keje/mane2 yg sepatutnya ditakdirkan unutk aku..smoga aku sukses dlm hidup beghitu juga kengkwn aku yg lein...

Tu ja..wasalam

4 comments:

RIZAL said...

hepi bday to me too~
lalalala..~

tengku_fir21 said...

happy birthday...

honeypingu said...

aku kat oversea keh time tuh? bukan xingat. xde cdt, n xmampu nak pakai tepon d parents. cewah! haha. ok pe. atleast i got pressie for u!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hepi belated besday afir!!!!!!!!! ;)