Wednesday, April 29, 2009

arjuna kembali

hahahahahahhahaha............cpt makhluk sekalian alam...ucap tahniah kepda ku(dgn nada riak dan bongkaknyer berkata-kata)

aku, Putera Afiruna Maripatsengkola Al-Srikembangkecut, cicitnda Panglima Ali Sitam Rantai Besi, anaknda Laksaman Nawawi Pahlawan Gunung Yunan.

telah dengan ini

Tamat menghabiskan kesemua exam yang perlu diambil selama 3 tahun aku di uKM...

KINI BEBAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(lagu anuar zain n kamelia)

br dpt menghirup udara segar..klu tak hirup udara hapak blik aku jer..ish2..byk dh sel otak aku mati bab terbau bau kepam baju x basuh..ish2

ok2, menyahut seruan kata2 oyen aku akn sedaya upaya mengupdate blog ini sepanjang bulan mei, menggantikan kekosongan di bulan 4...ha sila bace blog ini sampai muntah k...

ok..wish me luck untuk penulisan blog n pembentangan tesis ku yang akan dtg..huhu..


aku bebas dh!!!!!!!!!best sgt

4 comments:

AkuAyie said...

ahaha..ada baldi?? =P

goodluck tesis weh! =)

honeypingu said...

selamat wat slide viva yer!

kyre said...
This comment has been removed by the author.
kyre said...

kat mana ko buat aisi?
penat plak nak ngisi kotak2 huruf masa mula2 wat aisi dulu.

anyway, aku nk bgtau.ada membe aku tuh...sbb nama die pnjg sgt, dia kene pegang 2 jenis aisi.aku penah tgk la dgn mta snirik.

ko plak ada brp jenis aisi?
tu tak termasuk dgn paspot lg