Tuesday, June 5, 2012

wat a boy want

ape yg k nak??slalu na soalan ni kene kat aku..aduai, nak jawab per??

ko nak jadi ape bler besar?
 -entah, dh besar ni pon aku x tau nak jadi ape..

tpi dulu aku slalu gak berangan nak jadi macam2..meh tgk skit aku dh jadi lum bnde2 tu...

first skali nak jadi...



power rangers biru (sebab aku minat wane biru)..huhuu..inilah kerjaya idaman aku yang pling utama..stakat nih..nope..not hapening, xde satu universiti pon yang menawarkan jurusan pem-power-an ranger-an, even uitm pon x tawarkan gak..so camner ..adeh...but ade pilihan kedua




nak jadi nightcrawler, so that i can teleport anywhere i want, senang, xyah guna keter n pikir pasal parkingg..ahhaa, plus dia wane biru...but sadly no..mak bapak aku kene keje kat kilang toksik baru leh lahirkan aku ngan super power camni, or if mak n bapak aku adalah mystique and magneto, last time i check, 2 2 pon bukan..ahhaha...





owh impian, impian...mau ade dada bidang n perut six pack....tpi stakat ni...hanya mimpi..klu nak angkat kaki berjalan pon malas, toksah mimpi ade badan camni...ahhaha



mau ade kisah cinta macam alshin....couple plg sweet penah aku tgk (real life k...)sennag cter, mau ade kisah cinta yang dramataik ala2 drama korea..huhu...last time check..xde jugeks.





mau ade kerjaya yang hebat n bertaraf global....(masih mencarik)


tapi yang penting, aku just nak menjadi...




 anak yang soleh kepada ibu bapa aku dan aku ingin memiliki




 sebuah keluarga yang bahagia....huhuu....






 so dh decide..i nak jadi scientist!!!!!!!!yeay!!!







3 comments:

Mr Iqbal Abdullah said...

buat masa ni jawatan untuk makmal tak di buka lagi kat kilang aku ni...aku sorg je handle 3 makmal ni... tp leh la send cover letter & resume kat sini @ di HQ KL...
wat masa ni kitorg dah kumpul2 resume sini... bila buka jawatan baru select...

tengku_fir21 said...

pejabat saya tak perlukan saintis! Hallooo..lama tak kemaskini blog

Afir said...

mr iqbal. : huhu...MR iqbal, nak alamat untk anto resume..hehhe


tengku.. : ahhaha, yer lah, keje tukang sapu perlu x..tula pasal, banyak keje la tengku